Cara-cara ketatkan faraj selepas bersalin dan kembalikan keyakinan anda

Faktor 4 Cara Sebab Pilih PK24 Wasap Admin

Perbicaraan mengenai vaginal rejuvenation masih dianggap taboo dalam masyarakat kita. Namun, ini tidak menghalang para wanita yang mementingkan kualiti hubungan intim mereka bersama pasangan untuk terus mencari solusi untuk ketatkan faraj mereka terutamanya bagi yang lepas bersalin.

beli pk24 advanced sekarang

Pada zaman moden ini, terdapat banyak cara untuk menyelesaikan kerisauan ini seperti mendapatkan ubat ketat miss v di farmasi dan juga pembedahan. Tetapi, kami faham bahawa tidak semua sanggup melalui surgical process atas sebab harga yang agak mahal, waktu pemulihan yang panjang atau gerun semata-mata.

Jadi, kami di sini akan memberikan anda advise serta memperkenalkan produk ketatkan faraj paling berkesan iaitu krim PK24 Advanced. Tekan gambar dibawah, testimonial pelanggan kita memang byk ni.

 

Sebelum kami mengulas lebih lanjut tentang produk ini, kami akan bercerita tentang faktor-faktor anda mempunyai miss v yang longgar dan petua-petua ketatkan faraj selepas bersalin yang boleh anda try.

 

Sebelum kami mengulas lebih lanjut tentang produk ini, kami akan bercerita tentang faktor-faktor anda mempunyai miss v yang longgar dan petua-petua ketatkan faraj selepas bersalin yang boleh anda try.

Baca artikel di sini juga tentang kebaikan manjakani dan kacip fatimah.

4 cara untuk ketatkan faraj selepas bersalin

1. Kon faraj

Apakakah itu kon untuk faraj? Ini adalah alat senaman berbentuk kon untuk lantai pelvis anda dengan cara memasukkannya ke dalam faraj dan mengemutkan kon tersebut menggunakan otot faraj anda selama 15 minit, dua kali sehari.

Walaupun ini kedengaran senang, anda memerlukan disiplin yang tinggi dan usaha yang cukup untuk mengamalkannya sehingga mencapai result yang anda idamkan.

2. Senaman kegel

Senaman kegel yang juga dikenali sebagai senaman kemut ini adalah senaman yang paling selamat untuk ketatkan miss v cara tradisional. Cara senaman ini boleh dilakukan dalam posisi yang bebas seperti baring, duduk dengan sebagainya.

Sekiranya anda tidak pasti macam mana nak kemutkan otot faraj, bayangkan waktu anda menahan kencing pada waktu yang tidak mengizinkan. Ya, begitulah otot faraj dikemutkan tetapi jangan diamalkan habit menahan kencing pula!

Kembali semula kepada senaman kegel, kemutkan otot faraj anda selama 5 sehingga 10 saat dan rehat selama 5 saat untuk relakskan otot miss v. Ulangi langkah tersebut sebanyak 10 kali dan dalam sehari anda digalakkan melakukannya sebanyak 40 sekali. Amat penting untuk anda fokus hanya kepada otot lantai pelvis anda untuk merasai keberkesanannya.

3. Diet yang sihat

Pemakanan yang sihat memainkan peranan yang penting dalam kesihatan faraj anda. Faraj yang sihat secara tidak langsung akan mempercepatkan proses pembaikan dan mengembalikan ketegangan otot faraj berserta senaman yang telah disebutkan di atas. Makanan yang disarankan bagi membantu ketatkan faraj adalah makanan yang berasidik baik seperti kimchi, yogurt dan tempe.

4. Krim PK24 Advanced

Pasti anda ternanti nanti untuk membaca sampai ketahap ini kan? Kami akan memberikan sedikit pengenalan dan akan menjawab persoalan anda tentang mengapakah anda perlu memilih produk ini sebagai cara tegangkan bibir miss v, mengembalikan ketegangan faraj dan sebagainya di bawah.

Apakah keistimewaan PK24 Advanced?

Dihasilkan untuk wanita-wanita sedunia oleh seorang OB/Gyn wanita yang juga mempunyai kepakaran dalam seksualiti wanita, libido dan kesan-kesan kelahiran bayi di Los Angeles, Dr. Shamsah Amersi, PK24 Advanced firming cream ini bukan sahaja bertindak sebagai pelincir tetapi mampu mengetatkan faraj serta membantu meningkatkan, keyakinan diri serta kepuasan seksual kepada anda dan pasangan.

Wanita yang diuji dalam Ujian Klinikal melaporkan – 78% daripada mereka merasai tanda-tanda miss v ketat dengan ketara dan 45% lagi mengalami kekerapan orgasme yang baharu!

7 sebab anda perlu memilih PK24 Advanced

 1. Reputasi
  – Digunakan oleh para wanita di seluruh dunia sejak tahun 2007
 2. Bebas risiko
  – Tiada risiko, rawatan pemulihan yang panjang dan tidak perlu melalui pembedahan yang mahal.
 3. Pengalaman pengguna
  – Teksture ringan dan tidak merengsa. Lebih 1 juta kepuasan pengguna sedunia sejak 2007
 4. Mudah dan cepat
  – Berkesan dalam masa 10 minit
 5. Kualiti
  – Produk buatan dan diimport dari Amerika Syarikat
wet-vigina-by-pk24-advanced

 1. Keberkesanan
  – Pemakaian secara konsisten untuk memperoleh kesan yang maksima dalam membantu mengembalikan kemudaan serta meningkatkan kekencangan dan keanjalan. Mengekalkan kelembapan dan meningkatkan elasticity otot kedalaman selama 24 jam.
 2. Pengembangan
  – Terhasil daripada campuran proprietari bahan-bahan semula jadi yang dijamin selamat dan diluluskan oleh FDA Amerika Syarikat

Ini adalah cara penggunaan PK24 Advanced

Penggunaan Pk24 amat mudah kerana anda hanya perlu pump produk ini sebesar duit syiling di hujung jari anda yang bersih bagi mengelakkan apa-apa jangkitan. Kemudian masukkan jari anda ke dalam miss v dan mulakan sapuan di bahagian dinding faraj anda. Pk24 akan menunjukkan kesan selepas 10 minit daripada sapuan dan boleh bertahan sehingga 24 jam.

Anda juga boleh menggunakan produk ini pada bila-bila masa anda plan untuk aktif dalam melakukan hubungan intim. 1 botol Pk24 ini boleh bertahan dari 30 sehingga 60 hari sekiranya anda menggunakannya setiap hari.

Sekiranya anda masih merasa keraguan, jangan risau kerana pengguna-pengguna telah memberikan testimoni miss v ketat yang membuktikan keberkesanan PK24 Advanced ini.

Rujukan

PK24 Advanced

NEW TO
PK24 ADVANCED ?

We have an EXCLUSIVE coupon code for your FIRST purchase.