Semua Tanda Miss V Ketat Dibawah Mesti Boleh Tolong Anda

3 Sebab Kebaikan Rawatan Wasap Admin
Kebanyakan wanita-wanita yang sudah berpasangan mencari cara-cara untuk ketatkan faraj. Mereka yang mungkin terasa longgar, kurang keyakinan dalam hubungan intim, masalah kebocoran air kencing bagi wanita yang sudah berusia atau selepas melahirkan anak, dan lain-lain sebab. Tapi tanda miss v ketat sangat bukan semestinya baik.

 

testimonies pk24

Tgk gambar testimonial dibawah, pelanggan kita baru je beli PK24 drpd kita, walaupun rasa sedikit malu xpi memang rasa berkesan. Suami pon rasa happy lepas isteri pakai PK24.

Tetapi tahukah anda sekiranya anda mempunyai tanda-tanda miss v ketat yang berpanjangan tidak semestinya sesuatu yang terlalu patut disanjung. Ini kerana, miss v anda akan secara semula jadinya sedikit mengembang sebagai contoh, apabila anda terangsang.

Tanda miss v ketat yang mungkin bukan berita baik untuk anda apabila kekejangan otot faraj berlaku semasa hubungan intim berlangsung.

Wasap Hana utk consultation percuma

3 Sebab Besar Anda Menunjukkan Tanda Miss V Ketat Yang Tidak Diingini

1. Anda tidak berminat untuk melakukan aktiviti intim bersama pasangan

2. Anda tidak warm-up yang dengan cukup

Wasap Hana utk consultation percuma

Kebaikan PK24 Ketatkan Miss V

Berbeza daripada krim feminin lain, PK24 Advanced diciptakan khusus untuk wanita sedunia dengan tujuan untuk memberikan keyakinan, kekuatan, kepuasan seksual serta mengembalikan semula keanjalan dan kerapatan miss v seperti waktu dara.

Ya, walaupun ramai wanita yang menggunakan krim ini sebagai cara untuk ketatkan miss v, ianya juga bertindak sebagai pelincir yang memberikan anda rangsangan secukupnya bagi mereka yang mempunyai masalah kekeringan faraj.

Sekiranya anda sudah melakukan foreplay yang lama dengan pasangan anda tetapi miss v anda masih tidak bekerjasama dalam menghasilkan ‘pelincir’ semula jadi itu, PK24 adalah produk terbaik yang perlu anda dapatkan!

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai krim pk24 Advanced, anda boleh merujuk kepada artikel ini.

3. Vaginismus

Vaginismus adalah masalah sakit puan yang melibatkan kekejangan otot lantai pelvik yang serius. Inilah apa yang penulis risaukan dari awal kerana bukan semua miss v yang ketat adalah perkara yang baik.

Lebih 1% wanita dalam dunia ini terkesan dengan vaginismus. Walaupun itu nombor itu kelihatan kecil, ianya bersamaan 34 720 000 wanita di seluruh dunia. Jadi, bagaimanakah untuk pastikan anda mengalami masalah vaginismus?

Apabila sesuatu objek seperti tampon atau zakar memasuki faraj, otot pelvis anda akan terus mencengkam dan seterusnya akan menyebabkan kekejangan, kesakitan dan nafas akan terhenti buat sementara.

Antara gejala-gejala vaginismus yang paling ketara dialami oleh pesakit adalah

Untuk pengetahuan anda, setiap pesakit vaginismus mengalami tahap kesakitan yang sama berbeza. Malahan, keadaan ini tidak menghalang seseorang wanita itu daripada terangsang secara seksual, cuma otot pelvik mereka akan mula jadi kejang selepas sesuatu objek memasuki miss v mereka.

Apakah yang menyebabkan vaginismus?

Perkara ini boleh dicetuskan oleh tekanan emosi, tekanan fisikal atau kedua-duanya.

1. Cetusan emosi atau psikologi

Beri perhatian di sini kerana penulis menekankan amaran pencetus atau trigger warning sebelum anda teruskan pembacaan. Dibawah adalah apa yang menyebabkan vaginismus yang dicetuskan oleh emosi dan psikologi;

2. Cetusan fisikal

Bagaimanakah untuk merawat masalah ini?

Bagi merawat vaginismus, haruslah anda berjumpa dengan doktor masing-masing kerana mereka akan melihat sejarah kesihatan anda dan seterusnya akan melakukan pemeriksaan pelvik. Setiap individu akan menerima rawatan yang berbeza, dan mungkin akan melalui rawatan bersama pakar-pakar yang berbeza, bergantung dengan faktor yang menyebabkan vaginismus anda.

Oleh kerana vaginismus ini dicetuskan oleh tekanan atau masalah fizikal serta psikologi, pakar-pakar akan memberikan tumpuan dan akan merawat punca-punca tersebut sebelum beralih kepada vaginismus.

Antara rawatan-rawatan yang mungkin dijalankan bersama atau berasingan untuk mengendali keadaan ini adalah;

References

 

PK24 Advanced

NEW TO
PK24 ADVANCED ?

We have an EXCLUSIVE coupon code for your FIRST purchase.