Cara Untuk Ketatkan Miss V – Berkesan, Cepat & Selamat

Testimonial Pembedahan Miss V Cara2 Sebab Pilih PK24Wasap Admin

Doktor pun guna 2 cara untuk ketatkan Miss V pada patient atau pelanggan yang diperlukan.

Kita amat bertuah kerana dapat hidup pada abad ke-21. Mengapakah penulis cakap mcm tu? Ini kerana kebanyakan prosedur-prosedur kecantikan dan kesihatan sudah dapat digantikan dengan produk, senaman dan rawatan yang advanced tanpa perlu melalui pembedahan. Salah satunya adalah cara untuk ketatkan miss v.

Untuk pengetahuan anda, 40% wanita mengalami masalah psikologi daripada disfungsi seksual, tetapi hanya 14% berunding dengan doktor mengenai masalah tersebut sepanjang hayat mereka. Hal ini berlaku kerana ramai wanita yang malu untuk mencari penyelesaian, lebih-lebih lagi topik ini tidak mendapat sambutan yang agak baik untuk dibincangkan secara terbuka dalam masyarakat jadi mereka memilih untuk berdiam.

Wasap Hana Beli Skrg

Jadi, bagi pembaca yang mengambil langkah pertama untuk mengubah kehidupan anda mengenai miss v dengan membaca artikel ini, kami mengucapkan tahniah kepada anda! Baca lebih lanjut untuk mendalami sedikit tentang sejarah, prosedur, risiko dan tips ketatkan faraj.

Tgkla testimonial pelanggan kita yg telah guna PK24. Masih byk lagi rasa malu yg belom bagi testimonial. Tapi produk kita memang berkesan~

Sejarah Tentang Bermulanya Trend Ketatkan Miss V (Faraj)

Cara untuk ketatkan miss v ini adalah konsep yang sudah wujud berkurun lamanya, dan mula diperkatakan sejak 1050 a.d (tahun masihi) oleh Trotula dimana beliau menjahit luka faraj selepas kelahiran bayi. Ini adalah untuk mengelakkan kelonggaran miss v dan percubaan untuk mengembalikan kerapatan faraj seperti waktu anak dara.

Setelah itu, perkara ini menyebabkan cara-cara untuk ketatkan miss v berkembang mengikuti peredaran zaman dengan terciptanya pembedahan khas untuk ketatkan faraj, dan penciptaan alatan bersifat kurang pencerobohan atau invasif seperti rawatan laser yang semakin hangat diperkatakan serta digunakan oleh para-para wanita.

Selain itu, ubat-ubatan serta krim-krim yang dicipta bagi tujuan ini laris dipasaran walaupun ada yang tidak selamat untuk digunakan dan tidak mendapat kelulusan dari pihak berkuasa. Malahan, banyak produk yang tidak menunjukkan tanda miss v ketat ke atas pengguna selepas penggunaan, bermakna pengguna diperdaya dengan membeli produk gimik semata-mata.

Perkara yang anda perlu tahu tentang pembedahan miss v atau vaginal surgery

Para wanita melakukan prosedur ini untuk mengubah bentuk, size, kerapatan, masalah kepedihan dan mungkin untuk mengawal tahap sensitif faraj mereka. Terdapat 3 jenis pembedahan di kawasan miss v anda iaitu;

Benar, kebanyakan mereka yang sudah melalui prosedur ini dapat merasai perubahan yang ketara dan merasakan diri mereka seperti individu yang baru. Tetapi, selain mengambil waktu yang lama untuk pulih, terdapat beberapa risiko-risiko yang penting untuk anda tahu sebelum menjalani pembedahan tersebut. Antaranya ialah;

Sekiranya anda seorang yang suka mengambil risiko dan sanggup melalui pembedahan ini, bolehlah anda meneruskan niat anda dan selamat maju jaya. Bagi mereka yang risau akan risiko atau simply mahukan sesuatu yang menunjukkan keberkesanan dengan cepat, kami akan memberitahu kepada 2 cara yang paling bagus, cepat dan bersesuaian dengan anda!

Tengok testimoni dia selepas guna PK24 Advanced.

 

2 Cara Paling Selamat, Cepat dan Berkesan Untuk Ketatkan Miss V

Cahaya Laser

Teknologi menggunakan cahaya laser ini menjadi kegilaan ramai di luar negara dan juga di Malaysia. Walaupun prosedur ini mencecah ribuan ringgit, namun atas sebab keberkesanannya, wanita-wanita sanggup berhabisan demi hasil yang memberangsangkan. Menurut Pakar Kecantikan Estetik Klinik Dr Shah Dr Shaharom Sulaiman, rawatan laser mampu menyelesaikan masalah seperti;

Prosedur ini akan menjadikan faraj lebih anjal dan berkeadaan seperti sebelum melahirkan anak serta rawatan ini dilakukan pakar terlatih wanita bagi memberikan keselesaan kepada pesakit.

Kaedah rawatan ini hanya dengan memancarkan cahaya di dinding faraj anda, dan serta merta selepas rawatan anda boleh melakukan aktiviti seperti biasa. Tetapi anda perlu menunggu tiga hari selepas rawatan sebelum kembali melakukan hubungan seks.

Jadi sekiranya anda berminat untuk melakukan prosedur ini, anda cuma perlu bertemu dengan pakar untuk mereka mendapatkan maklumat menerusi sesi rundingan bagi mengetahui masalah yang dihadapi oleh anda serta melakukan beberapa ujian kesihatan sebelum meneruskan prosedur.

Produk PK24 Advanced

Tunggu sekajap, apakah itu PK24 Advanced?

Pasti ramai yang tidak tahu tentang kemujaraban produk ini kerana ianya terlalu hebat sehinggakan ianya menjadi rahsia diantara wanita-wanita yang sudah mencubanya. Penulis memohon maaf kepada wanita-wanita tersebut kerana sudah sampai masa rahsia ini dibocorkan dan dikongsi kepada dunia!

PK24 Advanced ini adalah krim mengetatkan faraj yang dirumus khas untuk membantu mengembalikan keanjalan miss v yang telah kendur atau longgar disebabkan oleh faktor usia, kelahiran bayi ataupun kehamilan. Keyakinan dan prestasi anda dalam hubungan intim juga akan meningkat selepas penggunaan krim mujarab ini.

Dr. Shamsah Amersi, OB/Gyn dari Los Angeles dengan kepakaran dalam seksualiti wanita, libido, dan kesan-kesan kelahiran bayi ini mencipta produk ini untuk memperkasakan wanita dalam rasa sayang terhadap diri sendiri, keberanian dan keyakinan dalam meminta apa yang diinginkan seperti kepuasan dalam apa jua keadaan.

7 sebab anda harus memiliki PK24 Advanced

Menurut kajian yang telah dilakukan ke atas pengguna PK24 Advanced ini melalui Ujian Klinikal, keputusan yang dilaporkan amat memberangsangkan kerana 78% daripada wanita dapat merasakan ketegangan dan keanjalan miss v mereka manakala 45% daripada pengguna lagi mengalami kekerapan kepuasan seksual yang tidak pernah mereka alami sebelumnya.

Cara penggunaannya

Picit krim ini dari botolnya dihujung jari yang bersih sebesar duit syiling, masukkan jari anda ke dalam faraj dan mulakan sapuan 360 darjah seperti yang disarankan untuk mencapai efek keanjalan yang diidamkan. Produk ini boleh digunakan pada mana-mana waktu yang anda

Rujukan

PK24 Advanced

NEW TO
PK24 ADVANCED ?

We have an EXCLUSIVE coupon code for your FIRST purchase.