Manjakani Untuk Wanita Dah Terbukti Akan Kebaikannya

Sebab Pilih Kebaikan2 Peringatan Wasap Admin
Kita selalu dengar tentang kebaikan manjakani yang diwar-warkan pada iklan kesihatan alat sulit wanita dan sebagainya. Tetapi bagi anda yang berfikiran skeptik, pasti anda mempersoalkan kesahihan dakwaan-dakwaan ini sama ada ianya gimik, seolah-olah “menanam tebu di tepi bibir” semata-mata atau pun ianya memang sudah terbukti secara klinikal? Lucky for you, penulis pun seorang individu yang skeptik dan mendapati manjakani ni memang baik untuk kesihatan bahagian sulit wanita, cuma tak boleh diamalkan oleh penghidap sesuatu penyakit, ibu yang menyusu dan yang sedang hamil.

 

beli pk24 advanced sekarang

Anda ingin miss v yang ketat secara selamat dan meningkatkan keyakinan anda dalam hubungan intim? PK24 Advanced adalah jawapan yang terbaik!
pk24 advanced manjakani

Lebih daripada 1 juta para wanita sedunia telah merasai perubahan yang mengagumkan pada miss v mereka setelah menggunakan krim PK24 Advanced secara kerap. Ianya diciptakan dengan teliti oleh Dr. Shamsah Amersi, seorang OB/Gyn dan pakar seksualiti wanita, libido dan kesan-kesan pasca-kelahiran bayi. Tujuan penciptaan krim ini adalah untuk membantu wanita-wanita yang menghadapi masalah kekeringan, kelesuan dan kelonggaran otot faraj yang berpunca dari masalah kesihatan, lanjut usia atau kelahiran bayi tanpa memerlukan prosedur pembedahan seperti vaginoplasty.

Sebab-sebab anda perlu memilih PK24 Advanced

Berbanding produk-produk feminin lain yang sukar untuk dibuktikan keberkesanannya:

Sekiranya anda risau sebab dah cuba banyak produk dan tak nampak hasil langsung, PK24 ni adalah satu-satunya krim feminin yang diuji secara klinikal dan hanya terjual di klinik-klinik yang berdaftar!

Belum cuba, belum tahu, try lah satu botol dulu!

Baca artikel ini sekiranya anda ingin tahu tanda miss v ketat.

Whatsapp Now

Jom kenali sedikit tentang Manjakani

manjakani bahagian sulit
(sumber: ayunextayurveda )

Tahukah anda? Manjakani yang digunakan untuk kesihatan bahagian sulit wanita ni bukanlah sejenis buah seperti mana yang didakwa oleh kebanyakan orang. Sebenarnya, manjakani terhasil daripada tindak balas suntikan serangga yang dipanggil Gall Wasp yang melepaskan larvanya ke dalam batang lembut pokok Aleppo Oak, atau Mempening yang ada di Malaysia. Hasilnya, suntikan ke dalam batang lembut tu menjadi ketumbuhan yang mengandungi nutrisi dan apabila ianya mengeras serta kering, maka wujudlah manjakani!

Baca artikel di sini juga tentang kebaikan kacip fatimah.

Kebaikan-kebaikan Manjakani

manjakani ketatkan faraj

Jangan baca dengan sebelah mata je tau, penulis dah membuat bacaan penyelidikan dengan cukup untuk memberikan informasi yang tepat untuk anda!

1. Bagus untuk merawat Jangkitan Yis dan Bakteria

Menurut beberapa kajian tentang manjakani, mereka mendapati ekstrak tumbuhan ini bersifat antibakteria dan antifungal yang mampu membasmi yis dan bakteria seperti Candida albicans, Trichomonas vaginalis dan Garden-ella vaginalis yang menyebabkan jangkitan terutamanya pada salur kencing dan untuk wanita-wanita selepas bersalin. Orang Malaysia kitalah pengamal yang paling tinggi untuk hal-hal ni terutamanya dalam masyarakat Melayu tradisional yang gemar mengamalkan jamu.

2. Membersihkan Sistem Pembiakan Wanita dan mengawal Keputihan

Seperti yang disebutkan di atas, manjakani mampu membunuh yis seperti Candida albicans yang boleh menyebabkan jangkitan yang mana wanita akan mengalami masalah keputihan lebih daripada normal. Keputihan tu adalah sesuatu yang semula jadi disebabkan oleh pengaruh hormon dan tubuh badan, tetapi sila ambil perhatian bila ianya keluar dengan berlebihan dan menyebabkan kegatalan serta bau-bauan yang busuk. Anda mungkin terkena jangkitan yis.

Walaupun manjakani ni bagus dalam membasmi yis dan bakteria dalam organ reproduktif wanita, adalah lebih baik anda merujuk kepada nasihat doktor terlebih dahulu sebab salah gunaan manjakani boleh menyebabkan efek yang tak baik.

3. Bersifat Anti-barah

Barah telah menjadi penyebab kedua yang paling tinggi dalam kematian wanita di beberapa negara. Barah payudara, rahim, paru-paru, pangkal rahim, hati dan usus sangat berisiko tinggi untuk dihadapi oleh para wanita. Menurut kajian yang dijalankan dalam makmal, ianya mendapati ekstrak manjakani mempunyai kuasa untuk melawan dan mencegah sel barah ni daripada membiak. (Mohaddese, 2020)

4. Dapat mengetatkan Otot Faraj dan meningkatkan Kualiti Hubungan Intim

Macam mana manjakani ni mengetatkan faraj? Tumbuhan manjakani mengandungi tannin sehingga 70% yang bersifat astrigent. Ini bermaksud, tannin ni lah yang akan menyebabkan otot mengecut dan hasilnya, otot faraj anda akan berasa lebih ketat selepas mengamalkan manjakani.

Oleh kerana manjakani mengetatkan dan meningkatkan keketalan otot faraj, peningkatan kualiti hubungan intim bukan sahaja dapat dirasai oleh wanita yang mengamalkannya, tetapi juga memberi kepuasan kepada pasangan. (NURRIFA, 2020)

Baca artikel di sini juga tentang produk ketatkan faraj paling berkesan.

Peringatan

manjakani dapat merawat penyakit wanita

Kebaikan manjakani tidak dapat dinafikan kerana bukti saintifik telah menyokong keberkesanannya. Namun, suka penulis ingatkan kepada pembaca agar berpada-pada lah dalam penggunaan manjakani. Kalau boleh, jangan sesekali meletakkan tumbuhan manjakani ni directly dalam faraj anda sebab ianya boleh menyebabkan tindak balas alergi, keradangan dan kekeringan kerana ianya akan mengganggu lapisan mukosa faraj.

Cuba lah PK24 Advanced untuk Kesan yang Pantas dan Selamat!

Sekiranya anda rasa kesabaran bukanlah ciri-ciri yang ada pada anda dan anda nak juga kesan faraj yang ketat dan lembap dengan cepat, bolehlah anda rujuk semula kepada produk PK24 Advanced firming cream yang telah disebutkan di atas. Bukan saja anda dapat result dalam 10 minit, malah faraj anda menjadi lebih ketat apabila anda menggunakannya secara konsisten. Selamat mencuba!

References

 

PK24 Advanced

NEW TO
PK24 ADVANCED ?

We have an EXCLUSIVE coupon code for your FIRST purchase.