Guna 1 Produk Ketatkan Faraj Paling Berkesan Di Sini

Lupakan Pil Latar Belakang Kebaikan Wasap Admin
Hari ini, kita akan selami tentang produk ketatkan faraj paling berkesan. Selalunya, wanita-wanita akan digoda oleh iklan-iklan pil feminin yang dikatakan boleh merapatkan atau cara untuk ketatkan Miss V mereka. Didorong oleh keinginan yang tinggi untuk mencapai hasrat bagi mengetatkan faraj dan mengembalikan kemudaan yang terjadi kerana kelahiran bayi, menopaus, dan lain-lain, para wanita akan terpesona dengan iklan-iklan yang pandai meyakinkan.
beli pk24 advanced sekarang

 

Tambahan lagi, kekecewaan diri dan pasangan dalam perhubungan intim yang tidak memuaskan serta aduan daripada pasangan tentang perubahan diri. Wanita-wanita ini seperti tidak lagi ‘mencengkam’, membuatkan mereka lebih cenderung untuk mempercayai testimoni yang mendakwa tentang kejayaan mereka mengambil semula hati pasangan dengan menggunakan pil feminin ataupun sesetengah gel feminin.

Malangnya juga, para wanita ini tidak menyedari bahawa sebahagian besar dari iklan-iklan produk feminin ini disertakan dengan testimoni berbayar.

Jadi, apakah benar atau tidak pil herba feminin dan gel feminin adalah produk ketatkan faraj paling berkesan? Anda boleh tengok tanda miss v ketat kat sini.

Wasap utk harga PK24 Advanced

Lupakan Pil Feminin Guna PK24 Advanced

produk ketatkan faraj

Usah terpedaya lagi, kebanyakan pil feminin ini tidak berkesan walaupun ianya panjang lebar menggunakan ayat-ayat manis dan hebat tanpa bukti saintifik disertakan dalam jualan mereka. Tiada siapa yang tahu bagaimanakah bahan-bahan yang digunakan dapat target tissue yang mahu dibaiki. Ya, bahan-bahan semula jadi digunakan- paling tidak itulah apa yang didakwa- tidak semestinya baik untuk tubuh badan anda. Sebagai contoh, cili juga salah satu bahan semula jadi tetapi tidak semestinya akan berkesan dalam mengubati sesuatu masalah kesihatan.

Bukan sahaja pembelian pil-pil gimik sebegini akan membazir wang yang anda peroleh dengan titik peluh sendiri malahan, mereka juga tidak menjamin tentang keselamatan apabila anda membenarkan pil tersebut berada di dalam tubuh badan anda.

Sekiranya benarlah sebutir pil dapat menegangkan dan membentuk otot yang diingini, pasti tiada lagi yang akan pergi ke gimnasium. Tambahan lagi, pil-pil feminin sebegini kebanyakannya hanya memberikan efek ‘hot’ kepada anda yang maksudnya meningkatkan libido.

Sanggupkah anda mengambil risiko untuk membahayakan kesihatan diri sendiri yang boleh anda elakkan demi ayat-ayat manis yang menjanjikan result tanpa bukti saintifik? Pilihan di tangan anda.

Lupakan Kebanyakan Gel Feminin

produk gel feminin

Malangnya, gel feminin atau gel yang mendakwa dapat mengetatkan miss anda juga kebanyakannya tidak berkesan. Seperti menanam tebu di tepi bibir, setiap jualannya pasti akan mengatakan apa sahaja untuk menarik pembeli yang terdesak untuk mencari produk ketatkan faraj paling berkesan.

Menurut penulisan Coyle Institute yang mempunyai kepakaran dalam Ubat-ubatan Pelvik wanita dan Pembedahan Rekonstruktif, gel pengetat faraj ini bukan sahaja tiada sokongan bukti saintifik, malahan ianya akan mengeringkan faraj anda. Selain itu, dinding faraj anda juga boleh membengkak dengan alasan ‘mengetatkan’ namun, buruk padahnya apabila dinding faraj yang membengkak dan kering itu bergesel dengan objek luar seperti zakar.

Sebelum beralih kepada krim feminin yang sudah melalui ujian saintifik dan sudah terbukti keberkesanannya, penulis berharap anda yang membaca membuat pilihan yang bijak dan selamat walaupun anda mungkin sedikit terdesak untuk mencari jalan penyelesaian untuk kelonggaran miss v. Jangan risau ya, kami mempunyai solusi yang bagus untuk anda di bawah!

Memperkenalkan PK24 Advanced, Vaginal Rejuvenation Tightening Cream

produk pk24 ketatkan faraj

Bagi anda yang tidak tahu, PK24 adalah yang pertama dan satu-satunya krim vagina di dunia yang telah diuji secara klinikal. Bertentangan dengan gel feminin yang telah penulis sebutkan di atas, krim PK24 Advanced ini boleh merangsangkan pengeluaran cecair pelincir semulajadi tubuh badan anda, dan dapat menolong melembapkan liang faraj anda.

Terbukti keberkesanannya

Sebanyak 80% dari subjek dalam ujian klinikal yang dijalankan melaporkan kenaikan pengeluaran cecair pelincir semula jadi sewaktu aktiviti seksual dan sewaktu persetubuhan. Ini adalah statistik yang mengagumkan lebih-lebih lagi, tiada laporan yang mengatakan produk ini akan mengeringkan ataupun mengurangkan ‘pelincir’ semula jadi atau kelembapan di miss v!

Latar belakang PK24 Advanced


Mengapakah dan bagaimanakah Ketua Pegawai Eksekutif dan pengasas Pk24, Terri Hoy, mula mendapat idea dan bertekad untuk mewujudkan produk ini?

Ini kerana beliau terdengar tanpa sengaja salah seorang para suami bersama rakan-rakannya yang lain di sebuah majlis pada tahun 2001, mengadu tentang bagaimana dia merindui keadaan ‘di bawah’ isterinya dahulu sebelum kelahiran 4 orang anak-anaknya. Kata lelaki itu bahawa isterinya tidak lagi ketat dan anjal seperti dahulu walaupun dia bersyukur dengan kehadiran anak-anaknya.

Inspirasi Yang Diperoleh Dari Insiden Itu

Insiden ini mengejutkan dan mencetuskan sesuatu dalam Terralynn dan beliau mula berfikir tentang bahawa kelonggaran faraj ataupun vaginal relaxation selepas melahirkan anak tidak pernah dikongsikan oleh ibu-ibu kerana ianya dianggap terlalu sulit pada waktu itu. Beliau juga terkenangkan semasa waktu kecil guru pendidikan jasmani beliau pernah berbicara tentang senaman kegel di kelas, beliau tersedar mungkinkah mereka berbicara tentang ketatkan otot pelvik yang berkaitan dengan mengetatkan faraj?

Tahukah anda lebih 40 juta wanita di Amerika mengalami masalah vaginal relaxation dan jutaan lagi wanita di seluruh dunia tetapi tidak pernah diajukan dalam topik perbincangan? Manakala, wanita-wanita yang berusaha untuk mencari jalan penyelesaian pula terpaksa berputus asa oleh kerana masalah penapisan maklumat atau censorship.

Mereka mempercayai bahawa solusi bagi otot faraj yang longgar hanyalah dengan melalui pembedahan yang akan memakan ribuan ringgit disamping risiko-risiko seperti kehilangan sensasi faraj, parut yang kekal, tindak balas negatif terhadap anesthesia dan lain-lain.

Jadi, bermulalah usaha beliau dalam membantu wanita-wanita sedunia untuk mengendalikan masalah vaginal relaxation dengan cara yang selamat, dengan harga berpatutan dan rawatan berkesan tanpa pembedahan bagi masalah yang berkaitan dengan dengan kelonggaran faraj.

Pembuatan yang selamat dan bertauliah

Terri Hoy kemudiannya bekerjasama dengan pengilangan Amerika Syarikat yang lengkap dengan gred farmasi yang diperlukan, protokol kebersihan serta makmal yang diluluskan dan diperiksa oleh FDA. Selepas itu, seorang wanita yang mempunyai kepakaran dalam seksualiti wanita, libido dan kesan-kesan kelahiran dari Los Angeles, Dr. Shamsah Amersi, berganding bahu sebagai penasihat perubatan dalam team ini.

4 tahun berlalu, selesainya kaji selidik, rumusan dan lebih kajian serta keputusan yang mengagumkan, terhasil lah PK24.

Pada Jun 2004, PK24 mula diperkenalkan dan sejak tahun 2007, lebih 1 juta pengguna seluruh dunia telah merasai kehebatannya.

Kebaikan PK24 Advanced

Seperti yang dapat anda lihat, betapa tekadnya pengasas untuk menghasilkan sesuatu yang dapat dinikmati oleh semua wanita diseluruh dunia dengan kaedah yang berkesan, selamat dan dijual dengan harga berpatutan. Jadi, apakah kebaikannya secara spesifik? Mari kita lihat dibawah.

References

 

PK24 Advanced

NEW TO
PK24 ADVANCED ?

We have an EXCLUSIVE coupon code for your FIRST purchase.