Jadikan setiap malam seperti malam PERTAMA

99% untuk anda 1% untuk si DIA

Tentang    l    Keunikan    l    Promosi    l    Komen-komen    l    Video    l    Soalan Lazim    l    Pengedarann    l    Hubungi

TENTANG

PK24 ADVANCED firming crème membantu mengembalikan kerapatan yang telah hilang disebabkan oleh peningkatan usia, atau kelahiran bayi and membantu memberikan kesan yang mengukuhkan, membentuk dan memejalkan.

Ianya meningkatkan keanjalan dan kerapatan, dan mengembalikan keremajaan pada bahagian yang anda idamkan pada tubuh badan. Penyelesaian revolusi yang dicipta untuk mencapai efek keanjalan, pembentukan dan memejalkan untuk diri anda yang berkeyakinan dan sensasi.

Diformulasi untuk para wanita, oleh seorang wanita-Dr.Shamsah Amersi, seorang OB/GYN terkemuka di Los Angeles, serta memiliki kepakaran dalam seksualiti wanita, libido dan kesan-kesan kelahiran bayi.

BERTENAGA

Memperkasakan wanita dalam menjadi lebih selesa meminta apa yang diinginkan dan mengutamakan keseronokan pada bila-bila masa sahaja.

BERKEYAKINAN

Sayangi diri anda sebelum menyayangi orang lain. Ianya akan benar-benar memberikan keyakinan bahawa betapa gagah dan berharganya anda.

MEMPESONAKAN

Tarikan adalah lebih daripada permukaan. Ianya sesuatu yang mendalam, halus, dan tanpa dipaksa.

MENGAPA PK24 ADVANCED

PENGIKTIRAFAN

Digunakan oleh para wanita sedunia sejak 2007.

PERKEMBANGAN

Campuran proprietari bahan-bahan yang selamat dan semula jadi diluluskan oleh F.D.A di Amerika Syarikat. Diformulasikan, dikilangkan dan diimport dari Amerika Syarikat.

1, 2, 3

Cepat dan mudah digunakan.

PENGALAMAN PENGGUNA

Ringan, tidak memberikan iritasi.

KEBERKESANAN

Memulihkan kelonggaran dan mengembalikan keanjalan untuk mencapai efek ketat, membentuk dan pejal.

BEBAS RISIKO

Bebas daripada risiko, tanpa waktu pemulihan atau kos pembedahan yang invasif.

ANDA MAMPU MENJADI UNGGUL

KOLEKSI KAMI

Klasik
(1 BOTOL 30ML)

Ubah hubungan intim dalam beberapa minit… dan si Dia akan merayu untuk lebih lagi daripada biasa

RM340.00

Edisi MINI
(1 KOTAK 5ML)

Belum cuba belum tahu. Tampak dan rasa cantik, dari luar dan dalam.

RM75.00

Pek Kombo
(2X Klasik, 2X MINI)

Rasai keseronokkan malam penuh keghairahan yang sukar dilupakan bersama kekasih anda. Ulangi pada hari keesokannya.

RM830.00 – RM640.00

Tawaran Nilai
(1X Klasik, 1X MINI)

Jangan tunggu untuk menyemarakkan hubungan anda. Rebut peluang ini sebelum terlambat. Bekalan terhad.

RM415.00 – RM350.00

KATA-KATA INDIVIDU SEBENAR

- J.Sherly, Kuala Lumpur -
Read More
I think this is the most unusual product I have ever seen. It absolutely does work, and I am very satisfied with the results.
- 陈女士,槟城 -
Read More
两年前开始意识到,随着年龄的增长,弹性和紧实度远不如前。刚巧一个闺蜜推介了PK24, 想着也是品牌信誉高的产品,就购买来用。结果,体验感很好!我想,我会将这个产品推荐给我的女性朋友们。
- Aisha, Kedah -
Read More
Setelah menggunakan PK24, saya dapat merasai perubahannya dari segi fizikal. Suami juga memberi komen positif. Kesannya amat hebat dan menakjubkan. Terima Kasih PK24!
- Jenny Bradley -
Read More
I can’t say enough about this product! It is so great! If you use this cream, you will feel a difference. I used it consistently for 3 months and I feel amazing. It really works!
- Diana -
Read More
It truly helps to achieve firming, sculpting and toning effect. It is lightweight, and is absorbed in a very short time. It firms fairly well and I started to feel a little more confident.
- Dr. Elizabeth M. -
Read More
I was amazed at the difference PK24 ADVANCED made for me. This is a fantastic product and I hope more people will get to know this cream. When appropriate, I would recommend it to my patients. I cannot say enough about how wonderful the product is.
Previous
Next

FAQ

Ada pertanyaan? Kami ada jawapannya.
Sekiranya anda memiliki soalan-soalan yang lain, sila chat dengan kami di bawah.

Pam krim sebesar duit syiling 10 sen pada hujung jari anda. Sapukan pada sekeliling dinding faraj sehingga krim diserap seperti yang diarahkan untuk mencapai efek ketat, padat, dan anjal. Boleh disapukan pada bila-bila masa sahaja. Untuk efek yang optimum sapukan 2 kali dalam 24 jam. 2 kali sapuan dalam 24 jam adalah penggunaan maksimum.

Produk ini diformulasi untuk melembapkan dalam dinding faraj dan mewujudkan efek ketat ala “keremajaan”. Penggunaan 2 kali sehari sudah cukup untuk dapat hasil yang hebat. Ianya juga selamat digunakan selepas kelahiran bayi. Sila berjumpa dengan doktor anda sekiranya anda terkena apa-apa jangkitan.

Chat dengan kami di bawah, kami akan memberikan informasi tentang klinik yang memiliki stok terdekat dengan kawasan anda.

Produk kami dijual secara ekslusif melalui doktor atau organisasi kesihatan yang berdaftar. Produk yang didapati dari sumber yang tidak terdaftar atau laman web pihak ketiga mungkin tidak asli, i.e., berkemungkinan dicairkan, tamat tempoh, atau tiruan, dan tidak selamat digunakan.

Klasik, 30ml adalah RM340.00

Edisi MINI, 5ml adalah RM75.00

Penghantaran adalah PERCUMA di seluruh Malaysia. Untuk pembeli luar negara, kita hanya caj RM50 untuk setiap bungkusan.

5ML: Untuk penggunaan 2 kali sehari, ianya boleh bertahan sehingga 2-3 minggu.

30ML: Untuk penggunaan 2 kali sehari, 30ml boleh bertahan sehingga 2-3 bulan.

Produk yang bagus ni diformulasi, dikilangkan, dan diimport dari Amerika Syarikat. Ianya mengandungi bahan yang selamat dan bahan-bahan campuran proprieti semula jadi yang diluluskan oleh F.D.A Amerika Syarikat. Produk ini dapat membantu meningkatkan keanjalan, memulihkan kelonggaran yang disebabkan oleh peningkatan usia, kehamilan atau kelahiran bayi, dan mengembalikan keremajaan kepada bahagian sulit anda. Ianya adalah penyelesaian revolusi yang dicipta bagi memiliki efek ketat, padat dan anjal untuk keyakinan dan kehebatan diri anda.

Krim ni mula bekerja selepas 10 minit daripada sapuan, dan kesannya boleh bertahan sehingga 24 jam. Efek yang mengetatkan akan bertahan antara 8 dan 12 jam selepas sapuan. Bagi para wanita yang ingin mencapai efek ketat paling maksimal, lakukan sapuan 2 kali sehari. Bahan-bahan yang digunakan adalah selamat sekiranya dikonsume. Kami juga menambah perisa halus buah ceri yang akan hilang selepas 3 jam. Walaubagaimana pun, kesan krim ni takkan berkurangan. Formula ini akan sentiasa memberi kesan yang tinggi dengan penggunaan yang kerap.

Para wanita yang mengidamkan peningkatan keanjalan bahagian sulit dan memulihkan kelonggaran yang disebabkan oleh kelanjutan usia, kehamilan, dan kelahiran bayi.

Walaupun melembapkan bukanlah tujuan utama krim ni, ianya mampu memberikan ‘pelincir’. Wanita-wanita yang mengalami faraj yang kering perlulah berjumpa dengan doktor sebelum menggunakan apa-apa pelincir.

  • Individu yang sedang dalam pemulihan daripada pembedahan.
  • Sedang hamil
  • Pesakit vaginitis
  • Wanita yang masih dara

Krim ni paling berkesan digunakan hanya pada bahagian sulit.

The effect inspires irresistible levels of feminine esteem, personal sexual confidence, and renewed enthusiasm. These qualities are energizing and empowering for you and absolutely irresistible to him.

 

Kesan daripada krim ini akan menginspirasi peningkatan tahap kewanitaan, keyakinan keperibadian seksualiti, dan semangat yang baru. Kualiti-kualit ini memberikan tenaga dan kekuatan untuk anda dan semestinya sangat menarik pada si dia.

SIAPAKAH KAMI

PK24 Advanced telah menghimpunkan pasukan yang efisien dan berkemampuan tinggi yang kini mengendalikan syarikat ini. 

Kami adalah pakar dalam penjualan runcit perubatan dan profesional,
pasukan perniagaan ini adalah kukuh bersama Terri Hoy, Frank Dino & Tom Goh.

Dengan kepakaran beliau dalam seksualiti wanita, libido, dan kesan-kesan kelahiran bayi, seorang OB/GYN terkemuka di Los Angeles, Dr. Shamsah Amersi, beliau telah menyertai pasukan ini sebagai penyelia perubatan, dan doktor perunding.

Shamsah Amersi, M.D

Penyelia Perubatan
Pakar Obstetrik-Ginekologi

Terri Hoy

Pengasas

Frank Dino

Naib Presiden

a823ba2d-3eec-4a0c-b432-c968c9f0af8f 2

Tom Goh

Pengedar Antarabangsa

0
PRODUK
0
NEGARA
0
TAHUN KECEMERLANGAN
0 %
PENGGUNA BERPUAS HATI

PENGEDARAN

PK24 ADVANCED sedang mencari pemborong dan peruncit yang profesional untuk berkongsi kejayaan bersama pengedar-pengedar kami. Kami adalah antara jenama yang paling pantas berkembang dalam pasaran penjagaan kulit pada peringkat global dengan jumlah pelanggan yang membuat pembelian secara berulang kali yang tinggi dan perwakilan dalam beberapa negara. Kami sekarang sedang mencari pengedar atau rakan borong serta peruncit profesional untuk kedua-dua Amerika Syarikat dan negara-negara yang lain.

HUBUNGI KAMI

HUBUNGI

Kami di sini 7 hari seminggu dan membalas dalam 48 jam.

Alamat

2231 Ten Oaks Dr Tallahassee, Florida 32312 United States

Telefon

850-597-1806

PK24 Advanced

Kembalikan Keremajaan & Keyakinan Diri Anda
Langgan dan berpeluang untuk mendapat PK24 secara PERCUMA.